Installera IVT värmepump i Stockholm för jordvärme i ditt hem

Jordvärmepump eller markvärmepump? Ja, kärt barn har många namn. Förutom att jordvärme är ett ytterst miljövänligt tillvägagångsätt att värma bostaden på så är det även ett väldigt effektivt system för uppvärmning. Lagrad solenergi i marken hämtas genom en slinga som ligger nedgrävd under markytan för uppvärmning av ditt hem.

 

Låter markvärme som något som skulle passa dig och ditt hus eller fastighet? Kontakta då oss på Huddinge Maskinservice! Vårt företag har mer än 25 års erfarenhet inom VVS området och vet hur du ska få det mest optimala uppvärmningssystemet i ditt hem. Med vår kompetens inom värmepumpar kan vi erbjuda en helhetslösning som innehåller både installation, service och underhåll av din värmepump. Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm och finns här för att hjälpa dig.

 

Din installatör av jordvärmepump för effektiv markvärme i din bostad

Huddinge Maskinservice är specialiserade på värmepumpar från IVT. Som ett auktoriserat ombud för IVT värmepump har vi kunskapen och erfarenheten för att din jordvärmepump från IVT ska fungera så effektivt som möjligt. Våra erfarna rörmokare och elektriker tillhandahåller en helhetslösning och utför installation hela vägen från början till slut. Vi arbetar snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvalité för att du ska få ett optimalt värmesystem i ditt hem som fungerar år ut och år in.

 

Huddinge Maskinservice – Specialister på värmepumpar & värmesystem

Funderar du på om en markvärmepump kanske inte är något för dig och ditt hem? Oroa dig inte! Alla värmepumpar är inte ideala för alla bostäder, och därför finns våra experter här för dig. Med vår långa erfarenhet med olika uppvärmningssystem såsom luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, frånluftsvärmepump, bergvärme och jordvärme från både Bosch och IVT kan vi guida dig till rätt beslut. Huddinge Maskinservice erbjuder alltid personlig service för att hitta en värmepump som passar just dig och dina önskemål och behov. Kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Begär offert på installation jordvärmepump från IVT

hCaptcha