Boka reparation & service värmepump i Stockholm

Hos Huddinge Maskinservice har vi lång erfarenhet inom VVS området och vet vad som krävs för att din värmepump ska fungera optimalt. Service genomförs i förebyggande syfte för att värmepumpen ska tillföra maximal funktion i hemmet, samtidigt som det förlänger livslängden. Med vår breda kunskap utför vi både service, reparation och underhåll och använder alltid originaldelar till värmepumpar från Bosch och IVT för bäst resultat. Med service på din värmepump sparar du inte bara pengar eftersom du får ett effektivt värmesystem och inte behöver köpa nya värmepumpar, men du bidrar också till en mer miljövänlig vardag med lägre energiförbrukning.

 

Våra tekniker utför service i hela Stockholmsområdet.

 • ROT avdrag vid service/reparation av befintlig värmepump?

  Vid reparation av din befintliga värmepump gäller ROT avdraget. I de fallen behöver vi veta din fastighetsbeteckning och ditt personnummer.

  Här gäller inte ROT-avdraget:

  • ROT-avdrag gäller ej för service*.
  • Om du får försäkringsersättning för reparationsarbetet kan inte avdrag göras.
  • Vid nybyggnation eller om huset är nyare än 5 år.

  *Enligt dom i mål nr 2001-15 i Förvaltningsrätten i Linköping samt tillhörande överklagan till Kammarrätten i Jönköping i mål nr 1454-16 är reparation av värmepump att anse vara ROT-avdragsgrundande. Service är dock ej ROT-avdragsgrundande.

 • Vad betyder felkoden på min värmepump?

  Du kan se de olika felkoderna i manualen för din IVT-värmepump på denna länk: https://www.ivt.se/support/manualer/

Boka service och reparation

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTSPOLICY

Huddinge Maskinservice AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan.
hCaptcha
 • Service värmepump hur ofta? 6 års garanti på värmepump IVT & Bosch

  För att garantitiden ska gälla på din värmepump är det viktigt att hålla koll på hur ofta den måste servas. En värmepump tillför mest energieffektiv uppvärmning när den får genomgå service med jämna mellanrum. Du rekommenderas att serva pumpen ungefär vart tredje år för att driftsäkerheten och effektiviteten ska säkras. För att garantin ska gälla för värmepumpar krävs service efter installation, närmare bestämt år 3 samt år 5. För luft-luftvärmepump finns det däremot endast krav på en service år 3.

Huddinge Maskinservice - Ditt auktoriserade serviceombud för värmepump

Hos oss på Huddinge Maskinservice AB har vi mer än 25 års erfarenhet inom service på värmepumpar. Vi är specialiserade på värmepump från IVT och Bosch och använder alltid originalreservdelar vid reparation. Som auktoriserat serviceombud och med högsta certifieringsklass för arbete med kyla och värme kan du vara säker på att du får ett värmesystem av toppklass. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning med både installation och service av värmepump och hjälper till att välja rätt värmepumplösning för just dig. Oavsett om du ska installera, eller redan har, en luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller jordvärmepump så finns vi här för dig. Kontakta oss här redan idag! 

 

Kolla även in våra skötselråd för eget underhåll av värmepump. Dessa förlänger både livslängden på maskinen, samt ser till så värmesystemet tillför mer energieffektiv uppvärmning i hemmet.

Skötselråd värmepump