Kontakta oss för installation och service av värmepumpar

Ditt val för installation av värmepump

När det gäller värmepumpar finns vi på Huddinge Maskinservice AB alltid här för dig. Ring oss för installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch i hela Storstockholmsområdet. Eller bara för ett gott råd. Om ditt ärende handlar om installation eller reparation har du möjlighet att ansöka om ROT-avdrag. Uppge i så fall ditt personnummer och fastighetsbeteckning vid kontakt med oss.

 

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-711 66 06
Email: service@humab.se

Adress

Vikingavägen 1
141 48 Huddinge

Öppettider

Måndag till fredag: 07:30 - 16:00
Lunchstängt: 11:30 - 12:30

Perioden 1/11 - 31/3 har vi jour fram till kl. 20 på vardagar och mellan kl 9-16 på helger. Det går bra att kontakta oss vid akuta problem, och vid behov kommer vi och hjälper er enligt jourtaxa.

Vid akuta problem, efter våra öppettider, når ni oss på 08-774 66 16.

Skicka gärna ett meddelande

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTSPOLICY

Huddinge Maskinservice AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan.

När du besöker vår webbplats och aktivt klickar i att du accepterar lagring av kakor och godkänner vår sekretesspolicy samt när du aktivt klickar i samtycke till hantering av personuppgifter vid ifyllande av vårt kontaktformulär, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.