Installation & service IVT värmepump Stockholm

Med över 25 års erfarenhet inom VVS området är Huddinge Maskinservice ditt självklara val vid installation, service och underhåll av värmepumpar. Med vår breda kompetens kan vi alltid erbjuda våra kunder en helhetslösning med resultat av toppklass. Tack vare att vi är specialiserade på uppvärmningssystem från både Bosch och IVT är vi experter på deras maskiner och vet vad som behövs för att de ska fungera optimalt under många år framöver. Vårt företag erhåller självklart även certifieringar av högsta klass för arbeten med värme och kyla och genomför därav arbetet med högsta precision och säkerhet. Utan att kompromissa med kvalité utförs jobbet effektivt och snabbt för att du ska få en väl fungerande värmepump på nolltid!

 

Specialister på IVT värmepump - Installation värmepumpar Stockholm

En värmepump som energikälla till ditt hem är ett otroligt miljövänligt sätt att utvinna värme. Att hitta den värmepumpslösning som passar bäst i just din bostad kan vara en riktig djungel, men då finns vi här för att hjälpa dig. Huddinge Maskinservice är med dig hela vägen från a till ö, från val av värmepump och installation, till underhåll och service. Vårt företag har lång erfarenhet om många olika slags värmepumpar och kan därför guida dig till det mest ideala värmesystemet för ditt hem utefter dina önskemål och behov. Vi erbjuder alltid personlig service och våra erfarna rörmokare och elektriker vet vad som krävs vid installation för att du ska få en värmepump som fungerar optimalt år ut och år in. Hos Huddinge Maskinservice är vi specialiserade på IVT värmepumpar och är därför experter på deras värmesystem. Oavsett om du vill installera luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, frånluftsvärmepump, eller investera i bergvärme eller jordvärme så finns vi här för dig. Kontakta oss här redan idag!

Installation bergvärme i Stockholm

Bergvärmepump

En bergvärmepump hämtar energi från ett 50-200 meter djupt borrhål vilken den omvändlar till värme. Ofta kan uppvärmningskostnaderna minska med 80 procent genom att installera bergvärme.

Bergvärmepump

Jordvärmepump

En jordvärmepump hämtar värme från jorden genom ledningar som grävs ner på en större markyta.

Jordvärmepump
Luftvärmepump i Stockholm

Luft/vattenvärmepump

Om berghål inte kan göras och befintligt vattenburet värmesystem finns är en luft/vattenvärmepump ett bra alternativ att byta till. Vid installation av ny modell kan värmekostnaden minska med upp till 70 procent.

Luft/vattenvärmepump

Luft/luftvärmepump

En luft/luftvärmepump använder värmen från utomhusluften för att värme eller kyla luften innomhus. Förutom att sänka värmekostnader ger den även ett skönare inomhusklimat hela året.

Luft/luftvärmepump
Frånluftvärmepump

Frånluftsvärmepump

Återcirkulera luften och ta vara på den luftvärme som redan finns, Med en frånluftvärmepump får du värme, varmvatten och ventilation i en och samma effektiva lösning.

Frånluftsvärmepump

Vad kostar en värmepump? - Värmepump pris

Vi vet att kostnaderna för en värmepump oftast inte leder till ett impulsköp, men det är en otroligt kostnadseffektiv investering för framtiden som både genererar energieffektivitet och hjälper miljön. Med ett nära samarbete med Swedbank och Wasa Kredit kan Huddinge Maskinservice AB tillhandahålla våra kunder en smart finansiering av energi. Genom att göra en beräkning av den energibesparing din värmepump kommer ge dig kan vi hitta en motsvarande månadskostnad som gör att din investering betalar sig själv. Utan extra avgifter kan finansieringen dessutom lösas ut i förväg om så önskas, vilket gör denna lösning väldigt flexibel. ROT avdrag vid nyinstallation är självklart möjligt för privatpersoner med exempelvis bostadsrätt, hus eller fritidshus. 

 

IVT värmepump service - Vi ger dig ett optimalt värmesystem

 

Precis som alla andra maskiner kräver din värmepump underhåll regelbundet för att prestera så bra som möjligt. Genom att serva värmepumpen regelbundet ser du till så du får energieffektiv uppvärmning, vilket är fördelaktigt för både plånbok och miljö. Några enkla åtgärder går att göra själv, läs mer om våra skötselråd här, men för att garantitiden ska gälla på din maskin finns det även krav på service med jämna mellanrum. Mer information om detta hittar du här. Hos Huddinge Maskinservice har vi alltid 6 års garanti på värmepumpar från IVT. Tack vare att vi är ett auktoriserat serviceombud för IVT är vi specialister på deras värmesystem så du kan vara säker på att du får ett förstklassigt resultat. Vi använder alltid deras originalreservdelar vid underhåll och reparation och våra tekniker utför tjänster i hela Storstockholm. Klicka här för att läsa mer om vår service, och tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar!