Service av värmepumpar i hela StorStockholm

                                                    Personlig service från installation till underhåll

 

Vi erbjuder helhetslösningar för installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch med många års erfarenhet inom VVS-området.
Under perioden 1/11 - 31/3 har vi jour fram till kl. 20 på vardagar och mellan kl 9-16 på helger. Det går bra att kontakta oss vid akuta problem, och vid behov kommer vi och hjälper er enligt jourtaxa. Vid akuta problem, efter våra öppettider, når ni oss på 08-7746616

Installation av värmepumpar från IVT och Bosch

Vi hjälper dig att välja rätt värmepumpslösning till dina behov och sköter installationen från A till Ö. Tillsammans med våra partners inom rörmokeri och elektrikertjänster sköter vi allt – så att du slipper allt bekymmer.

Service och reparationer med originaldelar

Vi erbjuder snabb och professionell service i hela Storstockholmsområdet och använder naturligtvis enbart originaldelar. Med våra företagskunder tecknar vi gärna långsiktiga serviceavtal.

Garantiservice som auktoriserat serviceombud för IVT och Bosch

Vi på Huddinge Maskinservice AB är specialiserade på värmepumpar från IVT och Bosch och är alltid uppdaterade med den senaste kunskapen. Garantiärenden är alltid tryggt att sköta via oss. För extra trygghet kan ni tecknar ett serviceavtal där vi regelbundet servar er värmepump. Kontakta oss får ni vet mer. 

Rådgivning och konsultation

Vi kan värmepumpar! Fråga oss så hjälper vi dig gärna att hitta rätt i produkt för just dig. Vi har många års erfarenhet och stor kunskap om värmepumpar. För mer tips, se Produktinformation.