Hoppa över navigering

Service av värmepumpar i hela Storstockholm

 

Personlig service från installation till underhåll

Vi erbjuder helhetslösningar för installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch med många års erfarenhet inom VVS-området. Under perioden 1/11 - 31/3 har vi jour fram till kl. 20 på vardagar och mellan kl 9-16 på helger. Det går bra att kontakta oss vid akuta problem, och vid behov kommer vi och hjälper er enligt jourtaxa. Vid akuta problem, efter våra öppettider, når ni oss på 08-774 66 16.

Kontakta oss

Telefon: 08-711 66 06
Emailadress: service@humab.se

Maila oss

Installation av värmepumpar från IVT och Bosch

Vi hjälper dig att välja rätt värmepumpslösning till dina behov och sköter installationen från A till Ö. Vi tar hand om hela installationen med hjälp av våra egna rörmokare och elektriker – så att du slipper allt bekymmer.

En helhetslösning helt enkelt

Garantiservice som auktoriserat serviceombud för IVT och Bosch

Vi på Huddinge Maskinservice AB är specialiserade på värmepumpar från IVT och Bosch och är alltid uppdaterade med den senaste kunskapen. Garantiärenden är alltid tryggt att sköta via oss. För extra trygghet kan ni tecknar ett serviceavtal där vi regelbundet servar er värmepump. Kontakta oss får ni vet mer. 

Service och reparationer med originaldelar

Vi erbjuder snabb och professionell service i hela Storstockholmsområdet och använder naturligtvis enbart originaldelar. Med våra företagskunder tecknar vi gärna långsiktiga serviceavtal.

Rådgivning och konsultation

Vi kan värmepumpar! Fråga oss så hjälper vi dig gärna att hitta rätt i produkt för just dig. Vi har många års erfarenhet och stor kunskap om värmepumpar. För mer tips, se frågor och svar!

Kontakta oss

När det gäller värmepumpar finns vi på Huddinge Maskinservice AB alltid här för dig. Ring oss för installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch i hela Storstockholmsområdet. Eller bara för ett gott råd.

Skicka gärna ett meddelande

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTSPOLICY

Huddinge Maskinservice AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan.

När du besöker vår webbplats och aktivt klickar i att du accepterar lagring av kakor och godkänner vår sekretesspolicy samt när du aktivt klickar i samtycke till hantering av personuppgifter vid ifyllande av vårt kontaktformulär, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.