Hoppa över navigering

 Vi har installerat & servat IVT:s värmepumpar sedan 1995

 Vi är auktoriserat serviceombud och arbetar enbart med originaldelar - garanterat!

Vi har många års erfarenhet av värmepumpar och vi har den högsta certifieringsklassen för värmepumpar och kyla. Vi är specialiserade på värmepumpar från IVT och Bosch. Hos oss får du hjälp med allt från installation till service, för maximal trygghet och kostnadskontroll. Vårt verksamhetsområde är hela Storstockholm inklusive Nynäshamn, Trosa, Gnesta och Mariefred. Vi är auktoriserat serviceombud för IVT och Bosch och erbjuder garantiservice för dessa märken. Vi är även anslutna till SKVP (Svenska Kyl & Värmepump Föreningen). För allt som gäller din värmepump - kom till oss, vi vet vad vi gör!

Kontakta oss

Kontakta oss

När det gäller värmepumpar finns vi på Huddinge Maskinservice AB alltid här för dig. Ring oss för installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch i hela Storstockholmsområdet. Eller bara för ett gott råd.

Skicka gärna ett meddelande

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTSPOLICY

Huddinge Maskinservice AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan.

När du besöker vår webbplats och aktivt klickar i att du accepterar lagring av kakor och godkänner vår sekretesspolicy samt när du aktivt klickar i samtycke till hantering av personuppgifter vid ifyllande av vårt kontaktformulär, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.