Ordermottagare - Vill du arbeta i en växande bransch?     

Vi söker en ordermottagare som har intresse av att lära sig mer om värmepumpar. Intresset för värmepumpar är stort och det är en växande bransch, därför finns mycket goda utsikter till jobb framöver.

 

Vi är ett IVT-center som nu ska anställa en ordermottagare, som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Huddinge Maskinservice AB är ett litet familjeföretag som arbetar med installationer, service och reparationer på värmepumpar hos privata hushåll. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och därför är service och förtroende mycket viktigt för oss.

 

Jobbeskrivning Ordermottagare

Arbetet som ordermottagare innebär att ta emot samtal och mail från våra kunder och utifrån det lägga upp en arbetsorder. Du kommer planera och boka in jobben så strukturerat som möjligt. Du kommer också hjälpa till att hålla vårt lager i ordning och även beställa fler delar regelbundet. Vi arbetar med IVT- och Bosch-värmepumpar. 

 

För att trivas i rollen som ordermottagare behöver du vara strukturerad och noggrann och behärska svenska i tal och skrift. Du är självgående, noggrann och serviceinriktad person, med liknande erfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet av värmepumpar eller inom el, VVS och felsökning. Vi sätter störst vikt på att du har en vilja att utvecklas och representera oss på ett trevligt och tillmötesgående sätt.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månders provanställning. Placering på vårt kontor Vikingavägen 1, Huddinge.

 

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du passar in i vårt familjeföretag och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarsfull, stresstålig och har en hög arbetsmoral. Du har förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra kollegor. Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du ska vara öppen, positiv och social samt sträva efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du vill ha ett flexibelt arbete med högt tempo och är noggrann.

 

Ansökan med personligt brev och CV skickas till camilla@humab.se.

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.