Hoppa över navigering

Frågor & svar för värmepumpar

Kontakta oss

 Råd och tips som ökar livslängden på din värmepump

Det finns mycket du kan göra själv för att lösa enklare problem med din värmepump. På IVT:s hemsida finns sökfunktioner för service, och filmer som visar hjälp med inställningar och enklare serviceåtgärder, tex att rensa filter.

Skötselråd | Manualer

Kontakta oss

Telefon: 08-711 66 06
Emailadress: service@humab.se

maila oss

Frågor och svar

Felkoder och underhåll

Inför köp av ny värmepump

Service av värmepump

Miljö och hjälpmedel

Kontakta oss

När det gäller värmepumpar finns vi på Huddinge Maskinservice AB alltid här för dig. Ring oss för installation och service av värmepumpar från IVT och Bosch i hela Storstockholmsområdet. Eller bara för ett gott råd.

Skicka gärna ett meddelande

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTSPOLICY

Huddinge Maskinservice AB värnar om våra besökare och våra kunders säkerhet och integritet. Vi uppmanar dig att läsa igenom följande sekretessinformation då den bl.a. beskriver hur vi hanterar personuppgifter och kakor (cookies). Ta gärna del av denna information vid varje besök då den kan ändras från tid till annan.

När du besöker vår webbplats och aktivt klickar i att du accepterar lagring av kakor och godkänner vår sekretesspolicy samt när du aktivt klickar i samtycke till hantering av personuppgifter vid ifyllande av vårt kontaktformulär, samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna policy.