Vi söker Kyl- och Värmepumpstekniker

Huddinge Maskinservice AB är ett litet familjeföretag som arbetar med installationer, service och reparationer på värmepumpar hos privata hushåll. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och därför är service och förtroende mycket viktigt för oss. Nu behöver vi stärka upp med ytterligare en kyltekniker som kan bli vårt ansikte utåt. Det är också viktigt att du passar in i vårt familjeföretag.

 

Jobbeskrivning:

Arbetet som kyl- och värmepumpstekniker innebär att självständigt, ute hos privatkunder, utföra och ansvara för kvalificerad drift- och underhållsarbete på kyl/värmepumpsanläggningar. I arbetet ingår installation, underhåll och reparation. En mycket viktig del i arbetet är felsökning.

Den vi söker är en självgående, noggrann och serviceinriktad person med arbetserfarenhet av värmepumpar. Vi ser gärna att du har baskunskaper inom el, kyla och VVS samt att du är händig och har en vilja att utvecklas.

Vi arbetar med IVT- och Bosch-värmepumpar. Certifikat för kyla är meriterande och B-körkort är ett krav, samt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper:

Förutom tidigare erfarenheter av liknande arbete fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du ansvarsfull, stresstålig och ha en hög arbetsmoral då du kommer att arbeta med frihet under ansvar. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra och är inte rädd för nya arbetsuppgifter. Du ska vara öppen, positiv och social samt sträva efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du vill ha ett flexibelt arbete med högt tempo och är noggrann.

Kontakta oss gärna för mer information​

För mer information kontakta Camilla Pettersson 070-614 6616, eller skicka ansökan till camilla@humab.se.